8/9 DAX premarket

I bilden ovan ser vi DAX i dagsgraf. Igår passerade vi 12 900 som var mitt vägskäl för upp eller ned. Då måste man göra reset och titta på vad vi har just nu.

I bilden ovan har vi en fibzon (50-61,8-fib) som börjar vid 13 000. Detta är ett potentiellt reversalområde. I bryter oss ner i 60-min, se graf nedan.

I 60-min ovan har vi dessutom en gapfill. Denna gapfill är dock den mest precisa gapfill man kan tänka sig. Var exakt detta sker måste ses mycket luftigt. Jag ser det som ett område mellan 13 030 – 13 050. Vid åttatiden nu på morgonen studsade vi på 13 045, dvs i detta fibzon/gapfill-område.

Kommer detta område att hålla?

Vi har ju helt plötsligt fått högre toppar och högre bottnar vilket gör att riktningen inte är lika självklar längre. Det går att se kortsiktig uppsida samtidigt som vi kan ha långsiktig nedsida. Vad som händer uppe vid detta gapfillområde kommer att avgöra. Bryter vi det området kan det ge mer bränsle för vidare uppgång. I bilden nedan visar jag båda scenariorna.

Vägledning får vi om 13 050 håller eller ej (gapfillområdet). I bilden nedan ser vi hur det ser ut just nu (kl 8.54).

I morgon blir det ingen premarket. Whiskyprovning ikväll och då är det bäst att hålla sig borta från analyserna 🙂