30/8 DAX premarket och hur det gick

Igår fick vi en perfekt studs på fredagens High, se bild nedan.

Att inte toppen på studsen kom högre berättar för oss att det kan finnas mer nedsida att hämta. Nästa anhalt är då 12 500-området. Men vi är för långt ifrån MA20 i 60-grafen även om vi har en full nedtrend och detta gör att vi troligtvis ändå kommer att få se en uppstuds innan vi kan vända vidare nedåt i djupet, se bild nedan.

Ett scenario är att vi ska upp mot 13 100 för att därifrån ta sats nedåt igen.

Detta scenario kommer jag själv att navigera efter tills något händer som gör att scenariot faller.

Det viktigaste för en trader är att aldrig sätta prestige i ett scenario, dvs att ha rätt. Tricket med att trada framgångsrikt är att hela tiden anpassa sig till ny information och direkt kunna släppa en teori man haft som inte faller ut som man tänkt.

Spännande fortsättning följer…

Så gick det