2/6 OMXS30 premarket

Prognos från igår och hur det gick

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2021-06-01_09-03-50-1024x709.png

Så här gick det

 

Som vi kan se i bilderna ovan 

Det är alltid av ens misstag eller fel som man lär sig mest och här finns uppenbart mycket att lära från gårdagen. Vi fick en rejäl uppstuds och öppnade långt över Close dagen före. Dagar då vi stänger i absoluta botten har en grym extraedge på 0.1-0.2% gentemot om vi inte gör det, typ en Rikoschett som stänger i de nedre 10%. Varför det är så förstår jag dock fortfarande inte. Det är billigt ur perspektivet att vi får en lång röd candle men att det skiljer så mycket mellan Close = Low och Close lite över Low är fascinerande.

Vi hade en RSI2 = 4 igår i 60-min i en sidledsrörelse (tp = 5) och öppnade rejält upp. Det jag troligtvis underskattade var kombon av Close = Low och lågt RSI2 med en mycket stark öppning 11 punkter över gårdagens Close.

Det blir backtest av detta scenario under dagen.

Prognos inför dagen

Jag börjar alltid att titta i månadsgrafen (vet egentligen inte varför jag skriver detta, hur många läser det här 🙂 men nu har vi en RSI2 = 98,5 och jag sitter bara och väntar på en större rekyl. Denna bias måste jag slå bort för det finns ingen övre gräns och rekylen kommer men den kan komma om ett halvår. 

Här har jag lite att jobba på i att se både long och kortscenariot på OMX! Ska man bli så duktig man kan på premarkets så måste man slänga prestige och att <ha rätt> i soptunnan.

PROCESSFOKUS!