14/2 DAX

Det blev en halvdan analys igår. Var lite sliten efter ST3-lektionen i onsdags kväll. Men det blev en prognos om low för dagen. Text i kursiv stil från igår.


Hur långt ner ska vi?

Daily brukar vara en bra guide. Här har vi 13 500 som slutdestinationen. Jag har svårt att tro att vi ska ner dit idag dock. Det är i skrivande stund 200 punkter.

Tre reversalnivåer

  • 13 640 (ATH)
  • 13 600
  • 13 500

Jag sätter 13 600 som min favorit.


Hur blev det?

Som vi kan se i 5-mingrafen ovan fick vi ett fantastiskt snyggt upp-och-nedvänt eiffeltorn. som bottnade på 13 572. Prognosen för 13 600 som low för dagen blev ganska ok.

När vi har en sådan speed som vi hade ner så kan man jämföra det med att man kör en bil i 200km/h och ska försöka stanna vid en linje. Vi kommer inte att lyckas med det speciellt exakt utan antingen stanna för tidigt eller för sent. När det är på nedsidan är det oftast det sistnämnda.

Golfresa och kurs hos Aktiespararna

I dag åker jag upp till Stockholm för att köra day- och swingkurs hos Aktiespararna i Stockholm. Det ska bli superkul.

På söndag bär det av till Spanien för en veckas golfträningsläger. Trading och golf ligger högt på listan över mina favoritaktiviteter så det här blir en fantastisk vecka.

Livetradingdag i Malmö

En livetradingdag i Malmö är spikad den 28/4 på Malmö live. Mer info senare. Eventet är gratis. Tid kl 17.30 – 20.30. Jag tradar live och Erik Hansen på IG är moderator. Lokalen har plats för 150 pers men det blev fullt ganska tidigt förra gången vi körde det. Anmäl er direkt om ni är intresserade när det kommer ut.