Paus idag och på måndag

Daytrader draws market price on touchscreen background

Det blir inga inlägg idag och på måndag. På tisdag är allt som vanligt igen. Då blir det en premarket på DAX. Jag kommer att göra ett nytt tillägg i dessa premarkets och det är att prognostisera low och high för dagen. Det här är något av det svåraste som finns och hitration är inte hög. Men på grund av att det är så svårt så är det så kul att göra det.

Jag kommer att tracka min hitratio för dessa prognoser för low och high för dagen hela 2020 och se om träffprocenten för dessa prognoser går att höja. Jag kommer att göra en sammanställning på månadsbasis. Det här ska bli otroligt kul.

Det kommer att bli en ny livetradingdag antingen i Malmö eller Göteborg i vår. Datum är inte spikat ännu men det kommer att bli i april eller maj.