24/6 DAX Premarket

Första måndagen efter terminsrollover idag. Detta gör många osäkra på vad som ska hända. Jag kan bara instämma i detta personligen. Men det gäller att agera på det som händer och inte vad man tror ska hända.

Vi har nu tre dojiliknande dagar i rad och detta gör att vi kan förvänta oss en trenddag när som helst, kanske idag. Det intressanta är att det på senare tid har varit tisdagar som har varit trenddagen i veckan och inte måndagen som det har varit historiskt sett.

12 200 – 12 215 är nyckelområdet för dagen idag. Detta är en bra nivå att ta rekyl för vidare uppgång på. Bryter vi den så kan vi mycket väl se starten på en nedtrend.

Just nu har vi inte ens en trend i 1-min vilket gör att marknaden i så fall får visa vägen genom att lägga sina MA i rad innan jag hakar på en potentiell trendrörelse