11 april – Trading Expo

Helgen som gick var onekligen turbolent. Tobbe och jag körde upp tillsammans tillsammans i fredags på grund av att vi hade massor med packning. ST3-tält, bord och 36kg godis!!!

Vi kom fram till Kistamässan och lämnade av sakerna nästan exakt på minuten när han körde in i Åhlensvaruhuset. Därefter åkte vi till hotellet och och allt var frid och fröjd tills jag gick in på Aftonbladet.

Tänk vad saker och ting kan vända snabbt!

Från heaven till hell…

De säger att man ska vara tacksam varje morgon för det man har och när saker som detta händer förstår man hur lätt det är att ta saker och ting för givet.

De skjuter överallt

Min son ringde efter en stund och berättade att de sköt med k-pist på minst tre olika ställen i Stockholm. Folk sprang på tågspåren vid T-Centralen. Vid det tillfället kändes Expot helt oviktigt.

Som tur är tänkte vi en gång till och beslöt oss för att vänta in fakta innan Tobbe drog ut ett mail till deltagarna om vad som gäller.

Expot

Expot blev trots allt mycket lyckat men det var inte riktigt samma feststämning som det borde varit av förståeliga skäl. Det kom en del kritik om ljudet på Mässan men i övrigt så var det ett lyckat event.

18kg kolor försvann!!!

Mitt föredrag

Jag höll ett föredrag om strategiutveckling. På 45 minuter blir det bara skarp på ytan och man får välja några få områden att prata om. Att det är svårt tror jag dock att jag fick fram.

Luften gick ur en i söndags och nu är det vardag igen.

Känns skönt. Ska verkligen tänka på att vara tacksam för det jag var varje dag. Tänk vad snabbt saker och ting kan ändra sig.