2 nov – ST3 Philip Diab lyxfällan

0c1c080

Vi körde ST3 Advanced i måndags kväll och huvudtemat var mentala aspekter. För att lyfta detta ämne till en ny dimension hade vi med Philip Diab från lyxfällan som coachade tre personer live under lektionen.

De hade mailat om deras tradingmässiga problem vilket gjorde att Philip hade en bakgrund att stå på inför coachingen. Detta element var onekligen ett oprövat kort och vi hade ingen aning om det skulle bli succé eller platt fall. Coachingen började lite trevande men det är ju inte konstigt med tanke på att de som blev coachade skulle öppna sig inför andra som sitter och lyssnar om sina problem.

Men det tog fart och Philip är otroligt duktig på att hitta kärnproblematiken hos de han coachar vilket han även lyckades med här.

Vi har bestämt oss för att vi ska lyfta de mentala aspekterna till nya nivåer under ST3 2017. Hittills har det varit mycket teori om mentala aspekter men inte så mycket praktik. Men hur man verkligen löser olika typer av problem är inte enkelt. Men Philip är ju proffs på just det praktiska och det här ska bli mycket spännande.

Tanken just nu är att han med honom i början, mitten och slutet av året.

Det här ska verkligen bli spännande.