ST3 – Daytradingteori

ST3 logo

På lektionen i onsdags gick jag igenom daytradingteori. Detta var förberedelsen inför livetradingen jag ska köra nästa onsdag.

De som redan har handlat intradag tyckte troligtvis att det var väldigt matnyttigt. Men för de som inte har gjort det över huvud taget så var det nog svårt att relatera till. Men de har inspelningen och detta tillsammans med livetradinglektionen nästa onsdag gör att de har en plattform att utgå ifrån när de börjar.

Daytrading är betydligt svårare än swingtrading av den enkla anledningen att man måste kunna både swingtrading och hur marknaden fungerar intradag. Som grädde på moset så är de mentala aspekterna mycket tuffare. Man lever i varje trade intradag på ett sätt som man inte gör i en swingtrade. En swingtrade går man in i och sedan sitter man inte och följer den slaviskt minut för minut. Men det gör man i sina daytrades.

Norra Brunn

Vi ska träffa våra elever uppe i Stockholm nu i höst. Först blir det live mingel uppe i IG:s lokaler därefter går vi och äter mat och lyssnar på stand up på Norra Brunn. Vi gjorde detta förra hösten också och det var kanonkul.