26 maj – OMXS30 extrem med fyra raka dojis

2016-05-26_10-32-52

Marknaden har varit väldigt speciell och extrem det senaste året och det har jag fått många bevis för genom alla tester jag har gjort. Året började med en exceptionell nedgång och nu har vi fått ett nytt exceptionellt utseende i månadsgrafen för OMXS30, se bild ovan.

Fyra dojis med långa vekar i rad. Den sista är dock inte avslutad ännu.

Historiskt har det betytt att vi står inför en större rörelse. Med tanke på att vi får utseendet i ett bottenläge borde detta betyda att vi står inför en större rörelse uppåt. Personligen känner jag att detta kolliderar med vad jag tror. Men man ska trejda det man ser och inte det man tror.

Det har jag fått bevis för många gånger genom åren.

Tre fullbordade dojis i månadsgrafen med långa vekar går det faktiskt inte att hitta historiskt. Det ska bli mycket spännande att se vad det blir av detta. Men ska man titta på det strukturmässigt så är det början på en större uppgång, se bild nedan.

2016-05-26_10-32-52