29 feb – Investomania i lördags

2016-02-28_16-19-32

Investomania går bara att sammanfatta i ett enda ord – Succé

Jag glömmer aldrig när Henrik Fexeius i programmet Hjärnstorm skulle utvärdera hur stor betydelse inställningen till ett föredrag har. När han körde samma föredrag första gången fick de som skulle lyssna på honom sitta i ett skyddsrum på träpallar och dessutom stod det kaffemuggar med halvt urdrucket kaffe i.

Utvärderingen av hans föredrag var usel

Nästa grupp som skulle höra på samma föredrag fick sitta i mysfåtöljer, lyssna på musik och blev serverade fika.

Hur tror ni att deras utvärdering såg ut?

Han fick toppbetyg av alla!

Redan innan Investomania började var de flesta deltagarna så förväntansfulla och bara längtade till det här eventet. Det går naturligtvis att förstöra en förväntan, men om det förlöper som det ska så brukar det bli en succé. Vilket det också blev.

Att köra korta föreläsningar på 30-40 minuter var ett snilledrag. Det gjorde att det var tempo i föreläsningarna och man hann aldrig somna in.

Föredragen höll överlag mycket hög klass. Vi som har varit på Traders Expo i Las Vegas vet att retoriken hos traders inte brukar vara den bästa. Men retoriskt var det mycket hög klass på föredragshållarna. Jag och Tobbe har snöat in lite på de retoriska bitarna efter vår tvådagarskurs i Stockholm. Men det är en mycket viktig faktor. En föreläsare kan ha hur spännande saker som helst att berätta om,  men om han inte kan förmedla det så hjälper det ändå inte.

Mycket bra jobbat, C-G, Tony och Tobbe samt övriga inblandade! Vilket kanonevent!

Skrivet av Lars Hansson