7 okt – Vegas mot alla odds

2015-10-07_06-52-46

I morgon åker vi till Las Vegas tillsammans med en 45 personer från Aktiespararna / ST3-deltagare. Med tanke på att kvinnorna brukar lysa med sin frånvaro på Expo och tradingkurser i Sverige, så är det kul att det faktiskt är fem kvinnor som ska med på resan förutom min och Tobbes fru.

Schemat i kort ser ut på följande sätt:

  • 3 dagars tradingkurs som jag, Stefan och Tobbe håller i där fokus ligger på kalenderanomalier
  • 3-4 dagars Trading Expo med en massa föredrag av traders

När vi var på Trading Expot förra året i Vegas så hade de även livetrading under två timmar. Men detta var faktiskt ganska misslyckat. Den ena tradern fick inte igång sitt tradingprogram och den andra sade nästan ingenting. Då tyckte jag att Stefans och min livetrading i Stockholm var mycket bättre 🙂 men jag är naturligtvis jävig i detta!

Det låter inte så farligt att köra kurs i tre dagar men det är många timmar som ska förberedas. Förutom alla powerpointar som ska skapas så tar all research en enorm tid. Det känns som att vi alla tre (framför allt Tobbe) har jobbat dygnet runt för att få ihop all logistik kring denna kurs, samt allt annat som inte avstannar på grund av denna resa. Men allting är självförvållat och det finns ingen annan att skylla på.

Men det kommer att bli fantastiskt kul att både köra kursen och att gå på Expot. Förra året gav det massor med idéer som man bara längtade efter att komma hem och sätta tänderna i.

Kommer vi att spela något i Vegas kan man fråga sig?

Förra året satte jag själv inte en krona på någonting av den enkla anledningen att jag inte har oddsen på min sida. Detta kan låta lite tråkigt och krasst och det är möjligt att det blir några kronor på Black Jack eller dylikt detta året.

Ibland får man frångå sina principer mot alla odds!

Skrivet av Lars Hansson