1 okt – ST3 igår

ST3-logga v2

Igår körde Tobbe formationer och diskretionär handel. Det var fullspäckat schema på exakt två timmar. Direkt efter Champions League med MFF mot Real Madrid. Det var en svårslagen kväll igår, naturligtvis hade det varit roligare med ett lite bättre resultat för MFF men man måste vara realist.

Det är intressant att sitta på åskådarbänken och titta på dessa webinar och jag tror att många av våra deltagare känner igen sig när det ser om inspelningarna av webinaren. Då hittar de nya saker som de missade förra gången de såg lektionen. Även för oss så ger det många idéer att lyssna på varandra.

Det är lätt att man kör på i samma spår som man tidigare har gjort. Detta gäller till exempel för att definiera en upp eller nedtrend, här är glidande medelvärden stående på programmet. ROC66 är en klassiker för att hitta trendstarka aktier men vi har aldrig funderat på att använda den som ett komplement eller ersättare för glidande medelvärden.

Detta ska vi testa nu och resultatet ska bli väldigt spännande att utvärdera oavsett hur det går.

Man blir aldrig fullärd i trading, detta är ett understatement av stora mått. Men det är väl också det som gör det så roligt.

Skrivet av Lars Hansson