29 sep – ST3 igår

ST3-logga v2

Läs mer om ST3-projektet på st3.se

Igår körde Stefan del två av tradingplanen som handlade om nuläge, SWOT-analys och mål. Vi fick mycket positiva reaktioner på förra måndagens lektion där vi gick igenom kopplingen mellan de som lyckas med trading och de som har en nedskriven plan. Vi märkte att detta gick hem och motivationen inför lektionen igår var stor.

Man ska inte underskatta hur viktigt det är att vara motiverad att göra något. Alla har nog varit i sitsen att de går och tränar men känner sig totalt omotiverade.

Hur bra blir träningen?

Det vet vi nog alla hur stor chansen är att det blir ett kanonpass.

Många tycker att det är jobbigt att skriva en tradingplan och undertecknad är inget undantag. Men så är det med allt nytt man ska göra. Första gången är det både jobbigt och tar en oändlig tid. Men när grunden väl är satt så är det mycket enklare och kanske till och med roligt att underhålla och uppdatera den.

Vi som håller i ST3 har den stora förmånen att får se en oändlig variation av tradingplaner och ibland kommer det in planer där man tänker wow!

Förra året var det en deltagare som skapade en tradingplan som bara bestod av bilder. Först blev jag lite chockad men efter att ha tittat på den ett tag kändes den bara bättre och bättre. Efter denna plan uppdaterade jag direkt min egen och lade till en hel del bilder. Förut var det bara en stor textmassa och föga inspirerande att öppna. Det första som möter mig nu när jag öppnar den är en stor härlig bild på en strand.

Jag blir inspirerad direkt.

young beautiful woman enjoying summer vacation, beach relax, summer in tropics

Skrivet av Lars Hansson