21 sep – ST3 livetrading

ST3-logga v2

I onsdags körde vi livetrading under två timmar. Tanken med detta var att knyta an till teorilektionen i daytrading föregående onsdag. Det framkom nog ganska klart att det är lite mer att ta hänsyn till i daytrading än i swingtrading.

I daytrading måste man ha koll på olika tidsperspektiv och det går inte att hantera olika dagar på samma sätt. Gör man det kommer det inte att gå speciellt bra. Jag tror att de fick en liten inblick i daytradingens underbara värld även om man nog skulle ha behövt 10 livesessioner till för att kunna gå igenom allt.

Att intresset var stort stod utom all tvivel. Det sprutade in frågor i chatten och ett tag kom det så många att vi kapitulerade. Men jag tror ändå att de fick svar på sina frågor till slut. Jag tror att det var all-time-high i frågemängd för denna grupp sedan starten.

Skrivet av Lars Hansson