15 sep – ST3 höstgruppen

ST3-logga v2

Igår körde Tobbe del tre i blocket med Teknisk Analys. Spänning saknades verkligen inte igår och det var det tekniska strulets kväll. Först ut var mitt internet som gick upp och ner hela tiden. När jag skulle säga något så lät jag tydligen som Kalle Anka och jag fick erkänna mig besegrad för stunden och lämnade lektionen och satte mig och titta på Idol!

Men det var inte slut där och det är tur att vi är tre personer som driver ST3. Efter en timme och 50 minuter så stormade det så mycket i Åhus att Tobbes internet kastade in handduken. Som tur var så funkade i alla fall Stefans internet och han kunde avsluta hela lektionen om än lite rumphuggen. Vi löser det genom att Tobbe spelar in den del som inte gick att sända vilket innebär att det blir två inspelningar som de kan titta på.

Som tur är händer inte detta speciellt ofta. Men man blir påmind om hur beroende man är av att internet ska fungera.

Skrivet av Lars Hansson