14 sep – Daytrading Alfa Laval

2015-09-14_07-20-11

 

2015-09-14_07-11-35

Alfa Laval befinner sig i en triangelkontraktion i dagsgrafen (översta bilden). I 15-minutersgrafen ovan har vi fått en väldigt tight range i torsdags och fredags. Detta kommer vi att bryta oss ur förr eller senare. Med tanke på hur länge det har pågått är det troligt att vi kommer att göra det idag eller de närmaste dagarna denna vecka. Ett utbrott nedåt är att föredra då rörelsepotentialen är större. Bryter vi uppåt hamnar vi snabbt i ett gaptäppningsscenario vid 144. Även om vi skulle bryta detta så är risken stor att vi kommer att stanna upp här och kanske till och med rekylera ner till utbrottsnivån vid 142 igen.

Ett annat scenario är att vi vid open nu på morgonen har gjort utbrottet via ett gap upp eller ned. Men öppnar vi i rangen kan utbrottet ur denna konsolidering bli väldigt exposivt.

Skrivet av Lars Hansson