11 sep – Daytradingkladd

2015-08-21_10-37-06

Jag fick ett mail från en tidigare mentorkund igår där han hade hittat denna bild från den 21 augusti som jag lagt upp på twitter. Av förståeliga skäl undrade han om jag alltid gjorde på detta sätt eller det var mer i utbildningssyfte.

Det finns tusen sätt att utföra trading på och det finns inget rätt eller fel här. Man måste hitta det som passar en själv. Jag skriver väldigt mycket i charten av flera anledningar:

  1. Det blir en slags dokumentation av hur jag tänkte och vad jag gjorde
  2. Jag är proaktiv, dvs jag försöker att se olika scenarios innan de händer
  3. När det är mindre action i marknaden är det ett sätt att ändå hålla skärpan uppe

Men man måste hitta den stil som passar en själv och man får prova sig fram helt enkelt. Ingenting är statistikt heller och det är troligt att man inte kommer att göra likadant om tre år som man gör nu. För er som  ska gå på livetradingdagen nästa fredag kan jag lova att mina charts inte kommer att se ut som detta ovan!

Igår eftermiddag blev det också lite kladd men inte i närheten så mycket som den 21 augusti.

 

2015-09-11_08-02-34

Skrivet av Lars Hansson